Medicinhusker fra apoteket – gratis app

Med “Medicinhusker” fra apoteket bliver du mindet om at tage din medicin på de rigtige tidspunkter. Den gratis app fra apoteket kan anvendes på alle nyere smartphones og tablets, der enten bruger iOS eller Android som styresystem.

Medicinhusker fra apoteketHjælp til at huske medicinen – gratis app

Medicinhuskeren har en indbygget kalender, der kan hjælpe dig med at holde styr på dit daglige indtag af medicin. I kalenderen kan du. f.eks. se om du har indtaget medicinen som angivet, eller om du er kommet til at springe en gang over. Du kan også tilføje værdier, som blodtryk , vægt eller blodsukker i kalenderen og du kan skrive en note ud for den enkelte dag og f.eks. bemærke om der f.eks. har været smerter eller om det har været en god eller en dårlig dag.

Medicinhusker

Kalenderfunktionen i app’en giver dig mulighed for at sende informationerne til din email, så det f.eks. er muligt at medbringe en oversigt i forbindelse med lægebesøg m.m.

Du kan se en detaljeret brugerguide her: Brugerguide for Medicinhusker

Du kan hente den gratis app til iPhone og iPad i App Store. Til Android telefoner og tablerts kan du hente app’en i Google Play butik.

Apoteket stiller ud over den førnævnte app og så en sms-service gratis til rådighed for dig. Sms- servicen har ikke så mange funktioner som app’en men kan være en stor hjælp i forhold til at blive mindet om at indtage medicinen på de rigtige tidspunkter.

Se mere her: Sms-service

 

(Visited 1.086 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *