Smart app hjælper døve og hørehæmmede

Med en smart app er det nu muligt, at “høre med øjnene”. App’en der fungerer på både iPhone og Android telefoner oversætter simultant tale til tekst og kan være en stor hjælp til døve eller mennesker med hørenedsættelser.

App’en leveres af firmaet SpeakRead A/S og sælges under navnet Robert. Fordelen ved det lille program er, at det er utroligt nemt at anvende og fungerer simultant. Det vil med andre ord sige, at app’en kan anvendes i en lang række dagligdags situationer, som f.eks. hos lægen, på apoteket, eller i alle andre situationer, hvor der er behov for at kunne kommunikere med andre eller forstå en besked.Tale til tekst

Hjælpemiddel til hørehæmmede

Robert, som app’en hedder kan afprøves gratis i 5 dage, hvorefter det er muligt at tegne abonnement på den lille hørehjælper. På den måde kan du sikre dig, at du ikke betaler for noget, der måske ikke fungerer rigtigt i forhold til at løse lige netop dit behov.

 

 

Tale til tekst program

Du kan på firmaets hjemmeside se en video, der demonstrerer, hvordan “Robert” fungerer i praksis. App’en kan oversætte dansk og engelsk tale til tekst i løbet af få sekunder og gør det dermed muligt, at anvende hjælpemidlet i daglige situationer hvor det kan være vigtigt, at kunne forstå mundtlige beskeder. App’en kan derfor i mange tilfælde erstatte tolkeservice, samtidig med, at den kan give en langt større frihed for brugeren til at kunne klare sig selv i dagligdagen.

(Visited 3.325 times, 1 visits today)

Comments 1

  1. TilRobert Speed Read.

    Jeg købte sidste år i maj måned, app en hør med øjnene,men jeg har aldrig kunnet få det til at virke, på grund af min telefon ikke kunne håndtere det. jeg blev lovet at hvis ikke, så kunne jeg få mine penge tilbage.Jeg håber at tilbudet satdig står ved magt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.