Tag tid til at tage dig af dig selv

Når alderen sniger sig ind på en, er det helt naturligt, at du vil opleve at nogle ting ikke er lige så nemme mere og at din krop den ændre sig. Mange oplever at ryggen begynder at brokke sig, og det er derfor en god idé at holde sig i form, så kroppen holder sig stærk. Der er dog også en masse andre ting du kan gøre for at få det bedre med din egen krop, selvom den måske har ændret sig.

Vedligehold din krop

Når du går på pension, bliver du ofte mindre aktiv, end du ellers har været, da du ikke vil have samme hverdag med arbejde osv. Det er derfor en god idé at holde dig i gang, da din krop er gået i den senbiologiske alder, men det er også vigtigt at få den korrekte søvn. Din krop er langsommere om at restituere efter fysisk aktivitet, og det er derfor en god idé at sørge for ikke at presse din egen krop, da den nemmere kan ende i skader.

De fleste pensionister tager på, når de starter på pensionen, men det er en rigtig god idé at sørge for at holde vægten nede i denne alder. Til at holde vægten nede er det en god idé at gå daglige ture efter aftensmaden eller frokosten. Det vil både hjælpe dig med at holde dig i form men også at styrke dine benmuskler, så du vil være velgående i længere tid. Hvis du vil holde styr på vægten, bør du anskaffe dig en badevægt, så du kan holde styr på, om vægten går op eller ned. Der findes mange forskellige badevægte med mange forskellige funktioner, som du kan være interesseret i, men det er ikke altid lige nemt at finde rundt i. Hvis du vil have en nem tilgang til test af diverse produkter inden for boligen, det kan både være kaffemaskiner, hvidevare og andet bør du klikke her.

Få orden i håret

Tiden kommer efter os alle, og det betyder det ofte at håret begynder at blive tyndere eller helt falder af. Det starter ofte som enten en måne eller høje tindinger, det varierer dog fra mand til mand, i hvilken udstrækning det sker og hvor det starter. Der findes selvfølgelig et utal af myter der omhandler hvad du kan gøre for at få håret tilbage, og der er en grund til at det kaldes myter. De fleste taber håret som resultat af deres genetiske arv. Når det kommer til din genetiske arv, er det simpelthen fordi at hårløget under huden, som er hvor håret bliver dannet, er kodet til at stoppe produktionen efter x-antal år. Hertil er der kun en mirakelkur og det er hårtransplantation, som kan klares i løbet af en enkelt dag. En hårtransplantation kan for nogle virker som et stort skridt, men det er faktisk nemmere og hurtigere overstået end du ellers skulle tro. Ved en hårtransplantation, transporteres hår fra donor områder til de ønskede områder, så det er dit eget hår der kommer til at være på dit hoved. Donorområderne er områder hvor håret altid vil vokse ud igen, og du vil derfor ikke mærke nogen forskel der hvor håret bliver taget fra.

Du kan læse mere om hårtransplantation lige her.

(Visited 56 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.