Dubai – et oplagt seniorrejsemål

Når vinteren står for døren, føler mange trang til at drage mod lunere himmelstrøg. Det er også helt naturligt at drømme sig til solskin og lækre badestrande, når vejret er mørkt og koldt i Danmark. Det kan give et lille løft i vinterens mørke at have en forlænget weekend eller en uges ferie i et varmere og mere solrigt klima. Sådan et sted kunne eksempelvis være Dubai. Om vinteren i Dubai svarer vejret til en god dansk sommerdag, og derudover er der en masse fordele og muligheder i Dubai, som gør rejsemålet interessant for seniorer.

Kort flyvetid

Når man tager på rejse til Dubai, er det med en meget kort rejsetid, der er oplagt for seniorer. Man kan flyve direkte fra København til Dubai, og turen tager kun knapt seks timer. Så selvom Dubai er et luksuriøst og eksotisk rejsemål, er det med en noget kortere rejsetid, hvis man skulle finde noget tilsvarende andetsteds.

Dubai byder på et væld af muligheder, både når det kommer til shopping og oplevelser. Rigtig mange finder den nyopførte Dubai Marina hyggelig og stemningsfuld – man kan gå en tur på den flotte strand eller udforske de mange små restauranter på marinaen.

Luksus for alle pengene

Dubai emmer af luksus for enhver smag. Hotellerne i Dubai er generelt af høj klasse, og det er muligt virkelig at blive forkælet. Derudover er Dubai spækket med gode bademuligheder på de mange flotte badestrande, så hvis man har brug for at ligge en uge i en strandstol, er Dubai et af de bedre steder at gøre dette.

Men der er også mange oplevelser i Dubai, der ikke omhandler afslapning. Man kan fx besøge verdens højeste bygning, Burj Khalifa, i Dubai og nyde udsigten udover byen. Men det er også muligt at besøge det gamle, autentiske Dubai i bydelen Deira, hvor der er små hyggelige gader.

(Visited 62 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *