Strik og håndarbejde er det rene hjernegymnastik

Når eftermiddagene bliver for lange, og der er længe til næste aktivitet, kan det være noget så rart med et tidsfordriv, der ikke blot afhjælper kedsomhedens lange drag, men som samtidigt er sundt for helbredet. Der er længe blevet forsket i hjernen, og hvad der kan afhjælpe tidlige dårligdomme. Her har man da opdaget, at fingerarbejde er særligt sundt og stimulerende for hjernens celler. Vores hjerne dyrker dermed gymnastik, mens vi sidder med strikkepindene. Dette er en god motivationsfaktor, når vi føler os lidt sløve og trætte. Samtidigt er det en beskæftigelse, der kan komme mange andre til gode.

De mange fordele ved at strikke selv

Sokker, tæpper, trøjer og huer – der er ingen grænser for, hvad du kan strikke eller hækle til dit næste projekt, og dit færdige resultat vil måske endda ende med at blive en meget fin julegave. På nettet kan du finde mange forskellige typer garn. Her kan du håndplukke og få leveret den ønskede mængde, farve og garntype til din dør.

Der er altså mange goder ved at strikke selv i stedet for at finde alle julegaverne på de konventionelle butikshylder. Et strikkeprojekt kan tilmed være en social beskæftigelse i din hverdag. Måske du har en fast strikkeklub, eller børnebørnene begynder at ville lære med. Der er mange gode chancer for at gribe til pindende, og det er sjældent en skuffelse at se slutresultatet, når bare man har haft den rette mængde tålmodighed.

Garn til alle anledninger

Find dit ynglingsgarn og bestil det med lethed på nettet. Garnnøgler mangles ikke i den lokale garnforhandler, og det er da også rart at handle det, man kender allerbedst. Men der kan være penge at spare ved at handle garn på nettet, og også her fås garn i mange favorable farver og typer.

(Visited 132 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *