Sådan kan du lege med dit barnebarn, selv om du ikke er så mobil

Kvalitetstid med barnebarnet kan ofte betyde en masse bevægelse af kroppen og en masse aktivitet, mange løft og lange gåture med barnevogn eller lang tids stillesiddende leg på gulvet, alt efter hvor gammel dit barnebarn er. Hvis du ikke kan kravle rundt på gulvet med dit barnebarn, sidde på gulvet for længe ad gangen, skubbe gyngen på legepladsen eller løbe efter cyklen, skal du ikke fortvivle, da der er mange løsninger, der gør det meget nemmere at lege med dit barnebarn.

 

Legetøj der ikke kræver en masse mobilitet

I dag er udvalget af legetøj stort, og der findes et hav af muligheder for at gøre hverdagen lettere. Man kan kigge rundt på internettet og finde mange stykker legetøj, som børnene kan have glæde af samtidig med, at du som bedsteforælder kan lege med og skåne kroppen imens. For børnene er det underordnet, om du for eksempel skubber dem af sted på deres plastic-scooter, eller om går ved siden af dem på en el-motorcykel, hvis bare du er der.

En el-motorcykel er et stykke legetøj til børn, der er lidt større end de velkendte plastic-scootere, og så kører de på el og kan dermed en hel del mere end dem i plastic. Det gode ved en el-motorcykel er, at du ikke behøver at skubbe eller trække legetøjet, da det er selvkørende. De er typisk egnede til de 2-5-årige, og børnene sætter sig blot op på dem, trykker på en knap og kører rundt i for eksempel indkørslen og hygger sig med det, hvor du kan gå med ved siden af i dit tempo eller blot overvære legen på sidelinjen. El-motorcyklen er i dag blevet meget moderne, da børnene med et tryk på en knap selv kan køre frem og med et tryk på en anden knap, selv kan køre tilbage igen. De findes i forskellige størrelser, farver og med forskellige detaljer, og nogle er ligefrem designede ud fra kendte tegnefilm.

Der er altså dermed mulighed for at finde legetøj, hvor du ikke behøver en masse mobilitet og bevægelse, så du stadig kan få det meste ud af kvalitetstiden med dit barnebarn.

(Visited 67 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *