Nordal møbler – Flotte og funktionelle til dit hjem

Det kan være svært at vælge møbler i dag. Der er rigtig mange forskellige brands, som alle har fokus på nogle forskellige ting, som samtidigt ønsker at skille sig ud fra mængden. Heldigvis er der store chancer for at finde præcis de møbler, som man ønsker til sig eget hjem, fordi markedet er så stort, som det er i dag. Kan du godt lide flotte møbler, som samtidig er funktionelle, så kunne Nordal møbler godt være noget for dig.

Familieejet virksomhed som blev til i Indien

Virksomheden, Nordal, blev etableret i 1991 og har sin start i Indien. Her importerede de møbler fra Indien til Danmark, som fik stor succes. Siden dengang har virksomheden udvidet med sin egen produktion af boliginventar til hjemmet, hvilket de også har haft stor succes med. De forskellige generationer i virksomheden har alle én fælles passion – at skabe møbler og boliginteriør til de mennesker, som har et ønske om på en eller anden måde at skille sig ud. Med denne passion er de kommet langt og har derfor mulighed for at skabe 4 nye kollektioner hvert år, som alle er med til at skabe liv og stemning – ikke bare hos danskerne men også hos mange andre nationaliteter rundt omkring i verden.

Møbler som er flotte og funktionelle samtidig med, at de skiller sig ud

Det er meget vigtigt for virksomheden, at deres møbler og boliginteriør er unikt og originalt. De ønsker at skabe kollektioner, som alle har en snert af stilrent design blandet med et luksuriøst og anderledes look. Møblerne skal samtidigt også være funktionelle og praktiske, hvilket gør dem til en favorit hos mange kunder i dag.

Fordi de med tiden er blevet utrolig populære på indretningsmarkedet, så er deres møbel- og interiørsortiment større end nogensinde før. Hos Nordal møbler fås nemlig alt fra møbler og tæpper til opbevaring og tekstiler. På den måske har man stor chance for at finde lige præcis det, som man går og mangler eller ønsker sig til hjemmet.

Har du lyst til at se deres store udvalg og læse meget mere om virksomheden så tryk her.

(Visited 200 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.