Kom godt i gang med det nye år med et forløb for kvinder

Har du lavet et nytårsforsæt om at bevæge kroppen mere i år 2023? Eller ønsker du blot at få mere gang i kroppen i det nye år? Uanset bagtanken er det aldrig en dårlig idé at have et ønske om mere motion. Det skader aldrig at bevæge musklerne – bare det ikke tager overhånd. Det er selvfølgelig også helt i orden at starte med de små skridt, om det så er at gå en tur et par enkelte gange i ugen eller mindre. Alt tæller.

Forløb for kvinder

Hvis du har et ønske om mere motion, bør du helt sikkert overveje et forløb, som nok skal få dig skubbet i gang – især på de dage, hvor kaffen og sladren med naboen virker mere tiltrækkende. Kom på forløb kun for kvinder og mærk samværet, og hjælp hinanden med at opnå jeres resultater. Det hele bliver også nemmere ved, at I flere om det sammen. Du skal heller ikke være nervøs for det eller ende helt med at få kolde fødder, for du er i trygge hænder, som er specialister inden for emnet. Undersøg de forskellige forløb og udvælg det, der passer bedst til dig, og som du føler, du får mest ud af.

Hvorfor bør man overveje det?

Når man begynder at komme op i årene, er det vigtigt at holde sig i gang. Det er både sundt for kroppen og for sindet. Det er også meget bedre for dig og dit helbred end at sidde indenfor og læse dagens avis og nyhedssladder. Det kan endda være, du ender med et par nye bekendtskaber via forløbet – og det er da også noget alle kan bruge. Da forløbet kun er for kvinder, er du næsten på forhånd garanteret et kvindeligt bekendtskab.

Held og lykke!

(Visited 3 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *