Ideer til gaver til guldbryllup

Kender du nogen der snart har guldbryllup? Et 50 års ægteskab er en smuk begivenhed, som i den grad fortjener der at blive fejret. Du finder her nogle gaveidéer og oplevelser i lokalområdet, om begge parter uden tvivl vil blive glade for.

 

Oplevelser i lokalområdet

Hvis ikke parret bruger meget tid på oplevelser sammen, kunne dette være en god idé at give dem i gave. Oplevelserne kunne for eksempel indebære en overnatning i Skagen, Aalborg, Sæby, Marieager eller Lønstrup, der inkluderer museumsbesøg, hvis de er meget kulturelle, eller smukke naturoplevelser i Bålhøj Mølle, Råbjerg Mile, Rubjerg Knude Fyr eller Bålhøj Mølle. Her kunne det være en idé at planlægge deres dage, som inkluderer nogle af disse forslag. Det kunne også være et wellness-ophold i spa, der specielt er god til det travle par, der kunne have brug for lidt afslapning.

Hvis de sætter pris på god mad af høj kvalitet, kunne det være en idé at invitere dem til en 7-retters gourmetmiddag, champagnebrunch, eller noget lignende. Du kan også give dem et madlavningskursus, som giver dem nogle nye ideer og forfine deres færdigheder.

Personlige gaver

Et guldbryllup handler om at fejre kærligheden mellem to mennesker, som du holder af. En hjemmelavet gave vil derfor være oplagt, da det er noget parret vil huske længe, som et minde fra deres guldbryllupsdag. Det kan være et fotoalbum, med billeder fra en speciel begivenhed, eller t-shirts eller kaffekrus med billeder af hinanden og familien.

Du kan også vælge at lave en gavekurv til dem begge, hvor du fylder den med deres favorit ting. For eksempel nogle ting de kan dele, såsom vin, chokolade, kaffebønner. Bland det med ting der er til hver især, såsom en god fugtighedscreme til kvinden og en parfume til manden. Eller handsker og tasker fra www.helm.nu.

Det kunne også være smykker til dem begge, med en lille, sød indgravering af hinandens navne og bryllupsdag.

Er du for eksempel god til at sy, strikke eller hækle, kunne du lave en hjemmelavet pude, tæppe eller lignende, måske med deres navne og bryllupsdag, som de kan have i deres stue som et anderledes minde om deres guldbryllup.

 

Gaver til ham og hende

Hvis du ønsker at give dem noget mere materielt, som både er noget for dem begge, kunne det være nye ting til køkkenet, såsom en ny ovn, en flot og moderne emhætte, en smuk ny vask, med mere, hos www.koekken24.dk.

Du kan også købe nogle brætspil, som man kan være to deltager til at spille. Det er en hyggelig måde at beskæftige sig med i hinandens selskab i weekender eller på fridage.

Du kan også bestille en rejse til dem, evt. en chartertur. Det er den perfekte måde at forny gnisterne i ægteskabet på, hvor de kan genfinde hinanden og genopleve deres eventyrlystne sider på.

 

 

(Visited 645 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *