En hyggelig 70 års fødselsdag i selskab med venner og familie

Det er langt fra alle, der vælger at holde en stor fest for at fejre sin 70 års fødselsdag. Men hvis du har lyst til at fejre dine syv årtier med et brag af en fest, er der ingen tvivl om, at du skal springe ud i det. Du skal selvfølgelig arrangere lige præcis den fest, du drømmer om. Hvis du er tom for idéer, får du her et par tips til at fejre din 70 års fødselsdag med manér.

Invitationen er første skridt

Det er invitationen, der fortæller dine indbudte gæster, hvor og hvornår din 70 års fødselsdag holdes. Invitationen skal være til lige præcis den slags arrangement, du planlægger at holde. Hvis du vil invitere dine gæster til en hyggelig fest med forret, hovedret og dessert i et forsamlingshus, er det det, du skriver i din invitation. Hvis du derimod inviterer dem på en uges ferie på en ø i Kroatien for at fejre din fødselsdag, skriver du det i stedet for. Det vigtigste er, at du fejrer din 70 års fødselsdag på præcis den måde, du har lyst til. Invitationer er ofte i et format, hvor tekst er skrevet på et kort i pap eller papir. En anderledes og mere personlig måde at gøre det på er, at du optager dig selv på et memo eller en video, hvor du personligt inviterer dine gæster til din fødselsdag. Det er virkelig kun fantasien, der sætter grænser.

 

Stemningen helt i top

Når der skal arrangeres underholdning til din 70 års fødselsdag, er det en god idé at planlægge et indslag, som ikke kræver den store fysiske aktivitet. Der er god chance for at gennemsnitsalderen er i den høje ende af skalaen, og derfor vil der formentligt være et par trætte kroppe i blandt gæsterne. Det er derfor fornuftigt at finde på en underholdning, hvor gæsterne kan blive siddende på deres pladser. Det underholdende element til en 70 års fødselsdag kan for eksempel være en entertainer, som bidrager til godt humør og grineflip hos dine gæster. Andre typer af underholdning til 70 års fødselsdag  live musik fra et orkester eller en smuk tale.

(Visited 1.444 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *