Bliv hip med de unge

Har du også svært ved at følge med den digitale udvikling? Der bliver konstant lanceret nye teknologiske produkter, og det kan være svært at holde styr på dem alle. Der er intet værre end at blive kaldt for gammel, fordi man ikke lige ved hvad GDPR eller et andet ulogisk begreb. I denne artikel vil vi derfor komme med en række definitioner på forskellige begreber.

Internettet

Uanset hvilken alder din fødselsattest siger, at du er, ved du med garanti, hvad internet er. Men vidste du, at der findes mange forskellige måder, hvorved du kan få internet? Du kan for eksempel vælge et fibernet. Et fibernet er internet, som der bliver leveret ved hjælp af lyslederkabler, som videresender sin data som lyssignaler. Et fibernet er derfor perfekt til dig som ønsker en høj internethastighed. Du kan også vælge et mobilt bredbånd, som fungerer på den måde, at du tilkobler et USB eller et SIM-kort og derved har adgang til internettet. Hvis du ikke har en USB-adgang i dit drev, så kan du

vælge at få et mobilt bredbånd i form af en trådløs router. Det mobile bredbånd er perfekt til dig, som ønsker fleksibilitet i form af adgang til internettet uanset hvor du er. I dag er det langt de fleste danskere, som ønsker et billig internet samt er mest bekvemmeligt. Derfor vælger danskerne typisk en anden adgang til internettet end den klassiske måde ved hjælp af telefonkabler.

ERP systemer

I en helt anden boldgade er et såkaldt ERP system. ERP står for Enterprise Ressource Planning, som er et system, som har til formål at forbinde arbejdsprocesser i en virksomhed på tværs af afdelinger. Et ERP system kan være altafgørende for en virksomheds effektivitet, da teknologien har medført, at det nu er muligt for virksomheder at forbinde arbejdsprocesser ved hjælp af et system i stedet for at gøre det manuelt. ERP systemer er desuden nemt og hurtigt at implementere og er med til at automatiserer og fejlminimere oplysninger i virksomheder.

Søgemaskineoptimering

Søgemaskineoptimering florerer rundt på internettet og derfor skal du selvfølgelig vide, hvad begrebet indebærer. Søgemaskineoptimering bliver desuden også kaldet for SEO (Search Engine Optimization). SEO har til formål at øge din hjemmesides synlighed, således din hjemmeside får en høj rankering på de forskellige søgemaskiner. En høj placering på for eksempel Google er med til at øge trafikken på din hjemmeside, hvilket alt andet end lige giver en bedre omsætning. Der findes mange måder, hvorved man som virksomhed kan få en bedre placering. Det hele handler om relevans. Søgemaskinen Google tilgodeser hjemmesider, som har relevant indhold. Relevant indhold er et vidt begreb, som blandt andet dækker de interne og eksterne links samt de forskellige tekster på hjemmesiden. Desuden er der mange virksomheder som arbejder med søgemaskineoptimering, da det er en tidskrævende og kompleks implementering, som næsten alle virksomheder bliver nødt til at fokuserer på, hvis de ønsker at være bedre end deres konkurrenter.

(Visited 116 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *