Få sengen til at knirke igen: 5 råd til at få sexlysten tilbage

Når du bliver ældre, vil din sexlyst falde, hvilket er helt naturligt. Det skyldes i stor grad at din krop producere mindre testosteron, hvilket er et af de primære hormoner der styre sexlysten hos både hos mænd og kvinder.

Det gode er:

Der er masser af måder at få sexlysten tilbage, både ved at ændre forskellige ting ved kosten, tage nogle gode seksuelle præparater og bruge forskellige tips og tricks til at booste sexlysten.

I denne artikel vil vi gå igennem de 5 bedste råd til, hvordan du får sexlysten tilbage både som mand og kvinde når du kommer op i alderen.

Hav det sjovt og prøv jer frem

Kroppen forandrer sig når du bliver ældre, hvilket kan betyde, at du skal arbejde lidt mere for at blive klar til at have sex end, da du var yngre. Det betyder ikke, at du og din partner skal give op, men derimod, at i skal prøve jer frem. Det kan godt være, det tager lidt længere tid at blive klar, og i skal bruge nogle andre stillinger for at det føles godt.

Det vigtigste er, at i er gode til at kommunikere og fortælle hinanden, hvad der føles godt, og hvad der ikke føles godt.

Husk samtidig at have noget tålmodighed i processen, fordi der er ingen grunden til at i skal lægge jeres sexlyst på hylden.

Glidecreme gør oplevelsen bedre

Mange kvinder oplever efter overgangsalderen, at de har problemer med tør skede. Det skyldes at kroppen producere mindre østrogen efter overgangsalderen, hvilket fører til en nedsat produktion fugt i skedens slimhinder. Du kan heldigvis komme problemet til livs ved at bruge glidecreme.

Sørg derfor for at købe en god glidecreme, så i er forberedte når i skal have samleje.

Legetøj er ikke kun noget til børn

En af de bedste måder at skabe spænding i sengen, når man har været sammen længe er at købe noget sexlegetøj.

Nu tænker du sikkert:

Hvor køber jeg sexlegetøj henne?

Internettet har heldigvis givet mulighed for at købe sexlegetøj helt anonymt, så du skal ikke ned i en butik at gøre det, hvilket er rart for mange.

En af de bedste typer sexlegetøj at begynde med er et elektrisk massageapparat, som kan være enormt brugbart for kvinder efter overgangsalderen. Årsagen er at kvinders klitoris er mindre følsom efter overgangsalderen, og det kan derfor hjælpe, da et massageapparat er lidt mere kraftigt end en hånd.

Potenspiller hjælper mange mænd

Mange mænd oplever problemer med at få rejsning, når de bliver ældre, men der findes heldigvis en løsning på problemet. Det er i dag muligt at købe potenspiller uden recept, som er meget effektive, men uden farlige bivirkninger. Måden du bruge potenspiller er ved at tage en pille 30-45 minutter, før du planlægger at have seksuel aktivitet. Herefter vil du opleve en erektion, som da du var ung.

Boost dit testosteron niveau med små kostændringer og styrketræning

Det vigtigste, som du kan gøre for din sexlyst og dit helbred er at styrketræne og spise sundt. Styrketræning er med til at øge din sexlyst, da det øger kroppens produktion af testosteron. Samtidig øger styrketræning også din styrke, hvilket gør at du kan holde til at have sex i længere tid.

Det bedste du kan gøre med din kost er at øge mængden af protein i din kost, samtidig med at du tager et omega 3 tilskud. Begge ting øger produktionen af testosteron, hvilket øger din lyst til sex naturligt. Hvis du gerne vil læse mere om, hvordan du vælger det rigtige omega 3 tilskud, så kan du finde mere information her.

(Visited 98 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *