Få opsat elevator i bygningen – og tag på rejse med dansk guide imens

I takt med at man bliver ældre, begynder det at blive sværere at skulle op og ned af trapperne. Får du ondt i knæene af at gå op af trapperne? Eller er du bange for at falde på vej ned? Så er det en idé at overveje, om du kan få en elevator i bygningen, hvor du bor. Med en elevator i bygningen kan du undgå trapperne og blive boende, så længe som helbredet tillader det.

I mange etageejendomme er man heldigvis begyndt at blive opmærksom på, at en elevator i bygningen sikrer, at de ældre kan blive boende. I takt med at vi bliver flere og flere ældre mennesker i Danmark, bliver efterspørgslen på boliger med elevatoradgang også større og større. En elevator i opgangen eller den private villa er smart for beboerne nu og her. Samtidig er det en investering, der virkelig kan løfte boligens salgsværdi, når man en dag skal flytte til noget andet.

Det er selvfølgelig en mulighed at flytte til en bolig i stueplan i stedet for at investere i at få en elevator i bygningen. Men 9 ud af 10 vil allerhelst blive boende, dér hvor de bor nu. Så umiddelbart er det en bedre idé at få undersøgt, om der er mulighed for at få en elevator i sin bolig.

Tag på rejse med dansk guide, mens elevatoren bliver monteret

Måske er du så heldig, at der skal monteres elevator, dér hvor du bor? Det er dejligt at glæde sig til den dag, hvor elevatoren virker, og du kan tage din første tur. Men imens monteringen kan der godt være ekstra larm og håndværkere, der fylder ude i opgangen.

 

Hvis du har mulighed for det, så vil dette være det perfekte tidspunkt at tage af sted på en skøn rejse med dansk rejseguide. Måske drømmer du om at drikke myntete i Marrakech. Eller måske vil du gerne på en guidet tur rundt i Cambodja og blandt andet besøge det imponerende Angkor Wat tempel, som er på UNESCOS liste over vigtig verdensarv. Eller måske foretrækker du en kortere rejse til en destination som Spanien, Syditalien eller en tur rundt i Sydfrankrig, imens arbejdet står på hjemme i din bolig.

 

Når du tager på rejse med dansk rejseguide, kan du slippe for at holde styr på alt det praktiske. Rejseselskabet sørger for billetter og transporten rundt mellem de forskellige byer. Så kan du slappe af og nyde alle oplevelserne sammen med en gruppe af andre rejselystne danskere. I kan følges ad på hele rejsen. Og måske bliver der dannet nye venskaber, som varer ved, efter ferien er slut, og du er kommet hjem til den nye elevator i dit hjem.

(Visited 73 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *