Få mere mobilitet i hverdagen ved hjælp af en el-kørestol

Når man bliver ældre, er det ikke blot ens mentalitet, der kan blive svækket men også funktionaliteten i ens krop. Det kan være rigtig hårdt at acceptere, men heldigvis er der udviklet mange forskellige muligheder for hjælperedskaber i hverdagen, der kan være med til at gøre mange ting nemmere for dig eller din pårørende. En af disse redskaber, der er udviklet, er el-kørestolen. Det kan være grundet handikap eller blot et ønske om øget mobilitet. El-kørestolen kan være en hjælp i mange forskellige tilfælde.

Hvad kan el-kørestolen?

En el-kørestol er først og fremmest rigtig smart, da brugeren af kørestolen selv kan styre kørestolen. Man styrer kørestolen ved hjælp af et joystick, der er på armlænet. Man kan blot bruge et par fingre til at navigerer rundt, og det er meget brugervenligt. Derudover er kørestolen smart, da den er meget fleksibel. Den kan foldes sammen, således at den er mulig at transportere i en bil, tog eller bus. Det er altså muligt at tage kørestolen med rundt, uanset hvor man skal hen. En anden smart ting ved el-kørestolen er, at den kan bruges af de fleste, da den ikke kræver, at man fysisk er i stand til at navigere rundt i kørestolen grundet joysticket.

Hvad er prisklassen på en el-kørestol?

Det kan være, at du nu tænker, hvordan man kan få råd til at finansiere sådan en el-kørestol. El-kørestolen er ikke så dyr, hvilket gør, at de fleste kan få råd til at købe den. Man kan dog også søge om tilskud til den, det er dog ikke alle, der kan godkendes til dette, da man skal opfylde bestemte kriterier for dette. Det kan dog være værd at undersøge.

El-kørestolen kan være med til at gøre hverdagen nemmere, når man eksempelvis skal handle ind eller andre ting, der kræver fysisk anstrengelse for ældre eller handikappede.

(Visited 76 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *