Mangler du hjælp til vedligeholdelsen af dit tag?

Med alderen må vi sande, at vi i højere og højere grad udfordres, når det drejer sig om fysiske udfoldelser. Derfor kan det som boligejer blive ekstra besværligt at skulle tage sig af vedligeholdelsen af både hus og have, når man eksempelvis er gangbesværet eller på anden måde fysisk udfordret. Til tider kan det virke nærmest uoverskueligt at skulle tage sig af noget så omfangsrigt, og det kan nærmest virke svimlende overhovedet at skulle tænke på at foretage sig noget, der har med taget at gøre. Men dette har AlgeKvit heldigvis en god løsning på.

 

Hvem er AlgeKvit?

 

AlgeKvit tilbyder adskillelige behandlinger, der benyttes til forskellige problemstillinger. Men som navnet også lægger op til, er AlgeKvits hovedbeskæftigelse nemlig diverse algebehandlinger af både tag og terrasse. Kom algerne til livs med en tagrens eller algebehandling!

 

Det kan være svært at gennemskue, hvorvidt der er brug for behandling. Men har du på taget lagt mærke til gullige eller grønlige bevoksninger i vådt vejr, er det sandsynligt, at det er nødvendigt med en algebehandling. Hvis taget dog virkelig trænger, og det fremstår mere eller mindre forsømt, kan det også være en god idé med en tagrens. En tagrens er en lidt ”skrappere” og mere omstændig behandling end den almindelige algebehandling, hvorfor den tilbydes, når taget virkelig mangler en kærlig hånd, der er lidt udover det sædvandlige.

Uanset hvad er en årlig algebehandling en rigtig god idé, da behandlingen også nedsætter risikoen for vandgennemtrængning og utæt tag, samt frostsprængninger og forskubbede tagplader og tagsten.

 

Som en ældre boligejer der holder af sine daglige vaner, kan det være helt uoverskueligt pludselig at skulle forholde sig til diverse vandskader, tagskader og lignende. Det kan desuden være noget af en fysisk udfordring selv at skulle tage sig af noget så omstændigt, hvorfor det bestemt er værd at overveje at anskaffe sig hjælp. Lad derfor AlgeKvit gøre hverdagen lidt nemmere.

(Visited 42 times, 1 visits today)