Golfdestinationer til flere steder I verden

Find dit næste golfophold hos Classic Golf, der tilbyder golfdestinationer til hele verden.

Mallorca, Alicante og Thailand er ikke kun fantastiske feriedestinationer med henblik på sol og sightseeing- de er også ideelle som populære golfdestinationer. Går du med en lille eller stor golfspiller i maven, så find dit næste Golfophold med Classic Golf, der tilbyder rejser til hele verden.

Classic Golf kan hjælpe med både kør selv-ophold i f.eks. Toscana eller Prag, en flyver til de klassiske destinationer som Spanien, Grækenland og Cypern, eller de mere eksotiske destinationer såsom Thailand, Sydafrika, Mauritius eller Dubai. Ens for dem alle er, at de har fantastiske golfbaner, der sikrer dig et uforglemmeligt golfophold.

Classic Golf skræddersyr dit ophold

Classic Golf er i både 2017 0g 2018 blevet kåret som det bedste danske rejsebureau til golfrejser, og de ved derfor en ting eller to om, at finde det perfekte ophold, der passer til netop dine behov.

Både nybegyndere og rutinerede golfspillere får noget ud af at tage på et golfophold, da der på de forskellige destinationer, kan tilbydes f.eks. golfskoler og matchture.

Classic Golf kan få de fleste ønsker til at gå i opfyldelse, når det omhandler gold, og med samarbejdspartnere på flere hoteller, golfbaner og flyselskaber verden rundt, kan de give dig din drømmerejse. Det eneste du selv skal gøre, er at vælge destination, samt hvilken tid på året, du vil afsted.

(Visited 23 times, 1 visits today)