Drømmer du om en seniorrejse til Afrika?

Forestillingen om at seniorlivet i dag skal handle om at sidde derhjemme, er ved at blive godt og grundigt udvisket. Flere og flere ældre vælger at bruge deres otium på seniorrejser og store oplevelser. En drøm der følger mange gennem livet, er drømmen om en safarirejse til Afrika. Eller måske endda et genbesøg til det oplevelsesrige kontinent.

Skræddersy safarirejsen

Hvad skal drømmesafarien så indeholde? Med så mange muligheder for enestående eventyr kan det være svært at vælge de rigtige oplevelser og finde ud af, hvad der passer netop til dig. Hos Africa Tours i Herning er de erfarne i at lave seniorrejser. Ligeledes har de stor erfaring med at guide dig gennem dine rejsemuligheder. På denne måde kan du få skræddersyet den safarirejse, du altid har drømt om. For nogle er en del af drømmen at få oplevelsen sammen med deres familie. Andre vil gerne afsted med andre seniorer, og der er rig mulighed for begge dele. Africa Tours arrangerer grupperejser for seniorer, hvor du får mulighed for at møde andre seniorer med de samme forudsætninger for at rejse som dig. Både når det kommer til behov, interesser og muligheder.

Safarimuligheder i massevis

En af de mest populære safaridestinationer er Kenya, som Karen Blixen tabte sit hjerte til. Ved Karen Blixen Campen i Mara North kan du se, hvorfor baronessen blev så forelsket i Afrika. Du kan i forlængelse af safarien komme på besøg på Karen Blixen Museet og se flere af de genstande, der var på farmen, dengang Blixen selv levede der. Tager du til Masai Mara i Kenya i efteråret, får du desuden mulighed for at se migrationen – gnuernes store vandring – som mange kender fra film og tv. Migrationen starter i Tanzania, hvor der også er storslåede muligheder for uforglemmelige safarioplevelser. Ønsker du en malariafri safari, er Sydafrika en fremragende mulighed med stor chance for at se alle de klassiske afrikanske dyr. Her kan du også kombinere opholdet med en tur til den sprudlende storby Cape Town og besøge deres fantastiske havnefront. I alle disse safarilande kan du komme afsted med en dansktalende rejseleder, så du får så meget som muligt ud af rejsen. Du overnatter på komfortable indkvarteringer med behagelige senge, lækre badeværelser og god mad.

Kombineret safari og badeferie

Africa Tours kan også hjælpe dig med at finde ud af, om safarioplevelsen skal sluttes af ved Det Indiske Ocean. Det kunne eksempelvis være på Seychellerne eller Zanzibar. Her kan indtrykkene få lov til at sætte sig, mens du slapper af med udsigt over det smukke azurblå hav og lyden af bølgerne. Som Kim Larsen synger i ’Sømand om bord’, tænk at sidde på Zanzibar! Forlænger du din safarirejse med en badeferie til en af de afrikanske paradis øer, er der samtidig også mulighed for flere unikke oplevelser. Du kan få lov til at smage på de søde eksotiske frugter og friske krydderier, eller tage på udflugter i de lokale små kystbyer og nyde den afslappede afrikanske atmosfære.

Du kan læse meget mere om mulighederne for seniorrejser med Africa Tours på https://www.africatours.dk/temaer/seniorrejser.

(Visited 67 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.