Er du hoppet med på IT-bølgen? Sådan undgår du den berygtede musearm

Der er utrolig mange fordele ved at omgive sig selv med smarte løsninger i form af moderne elektronik. Har du derfor hoppet med på IT-bølgen som ældre, kan du bl.a. følge med i, hvad dine børnebørn render og laver på de sociale medier. Derudover kan du også gøre hverdagen lettere for dig selv, hvis du har mod og lyst til at drage gavn af alle de fordele, som computere bringer med sig. Du skal dog passe på. IT er ikke just guld og grønne skove, og hvis du er en hyppig bruger af fx computere, så er det ikke unormalt at få skader herunder musearm og øm nakke. Det er her, at en ergonomisk mus kommer ind i billedet. Klik her for at se mere.

3 gode vaner til brug af digitale produkter

Her i denne guide går vi i dybden med 3 gode vaner, som du kan inkorporere, når du bruger digitale produkter. Det kan være, at du snart skal på pension efter at have arbejdet bag en computer hele livet.

Hvordan er din positur?

Prøv at tænke over, hvordan du sidder, når du er ved computeren. Bøjer du meget i ryggen og nakken? Dette er et dårligt tegn, da du oftest vil ende med smerter, hvis du ikke passer på. Sid derfor med ret ryg, og sørg for, at dit skrivebord har den rette arbejdshøjde, der passer til dig.

Investér i en god stol

Dernæst bør du investere i en god og komfortabel stol, der gerne skal have nogle justerbare funktioner, så du kan tilpasse siddehøjden og nakkestøtten efter din smag.

Undgå skader med den rette mus

Musearmen er alle kontorarbejderes akillessene, og hvis du ikke har en mus, der er behagelig at holde ved og designet med et ergonomisk touch i sinde, så kommer du til at mærke konsekvenserne.

(Visited 61 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *