Tjek om du er berettiget til erstatning, hvis du kommer til skade

Hvis du er kommet til skade i sådan en grad, at det påvirker dit helbred eller arbejdsevne, er det en god idé at få tjekket op på din forsikring. Det kan nemlig være, at du er berettiget til en økonomisk godtgørelse for svie og smerte eller en erstatning for tabt arbejdsfortjeneste. Det første du skal gøre efter en ulykke er at tage kontakt til dit forsikringsselskab, samt at kontakte lægen.

 

Få professionelle advokater med på råds

For mange er tanken om en langsommelig proces og timelange dialoger med myndigheder og forsikringsselskaber en uoverskuelig tanke, der kan sætte en stopper for hele forløbet. Man kender jo alle nogen, der efter lange kampe med forsikringsselskaberne alligevel ender med at tabe sagen, og mange vælger derfor helt at undgå besværet. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du er berettiget til en personskadeerstatning, kan du altid forhøre dig hos et advokatfirma og få en gratis og uforpligtende vurdering af din sag.

Hvad end du har været ude for en arbejdsskade, en ulykke i trafikken, patientskade eller andet, vil advokatfirmaet kunne rådgive dig i forhold til erstatninger og mulighed for godtgørelse.

Når du tager de fagprofessionelle med i din sag, vil de overtage dialogen med myndigheder, forsikringsselskaber og andre relevante instanser. Det vil også være advokaterne, der sikrer, at skaderne anmeldes, og at deadlines overholdes. På den måde er du sikret, at de formelle reglementer overholdes.

 

Hvad kan du selv gøre

 

Det første du skal sikre dig, når uheldet er ude, er at kontakte lægen. Her skal lægen i din lægejournal notere omstændighederne for din ulykke, som har forårsaget skaden, samt hvilke gener du oplever. Lægejournalen bliver nemlig dit bevis og kan i sidste ende være afgørende for, om du kan få en økonomisk godtgørelse.

 

(Visited 27 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.