Derfor bør du få behandlet dine åreknuder

Der er desværre en stigende procentdel af danskerne, der har åreknuder. Seneste statistikker viser, at omkring 25 % af alle mænd og kvinder i Danmark har åreknuder, der derudover også har en tendens til at brede sig. Det store problem med åreknuder er, at det ikke kan gå i sig selv, uden du får en behandling, og der er flere ulemper ved at have dem.

Hvorfor får du åreknuder?

Åreknuder er lange og tykke blodårer, der er meget tydelige under din hud. Grunden til, at de bliver tykke, er på grund af, at de ikke kan transportere blodet, som de skal. Det sker, da veneklapperne ikke fungerer ordentligt. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du har åreknuder, så kan det spottes ved, at du har hævede ben, smerte i benene eller misfarvning af huden. Det er vigtigt, at du får en ordentlig behandling, så du undgår de ærgerlige situationer, du kan ende i, hvis du ikke får dem behandlet.

Syv faser i åreknudesygdommen

Hvis du har åreknuder, så er der syv faser, du kan gennemgå. Den første fase er ingenting, du skal bekymre dig om, men efterfølgende kan det godt blive rigtig ubehageligt, alt efter hvor slemt det står til. I fase tre vil du få hævede ben, mens du i fase fire vil udvikle en meget ubehagelig betændelse i din hud. I den sidste fase kan du få skinnebenssår. Det er derfor meget vigtigt, at du får den rette behandling i god tid, så du bliver i den første fase. Moderne behandling af åreknuder kan fås hos forskellige fagpersoner i Danmark.

(Visited 35 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.