Tag på Camping paradis i Flensburg: Campingvogn, autocamper eller hytte?

Selvom man ofte tænker på Sydtyskland i forbindelse med camping i Tyskland, ja så er det mest nordlige Tyskland, nemlig Flensburg et lille stykke glemt camping paradis. Her er en guide til dig som vælger at campe i Flensburg.

Leje af autocamper eller campingvogn:

En stor fordel ved at køre til Tyskland og campe er at I ikke behøver at skulle have jeres egen campingvogn eller autocamper med. Priserne for at leje en autocamper/campingvogn er nemlig utrolig billig i Tyskland. Camping er meget populært i Tyskland. Både blandt tyskerne selv, men der kommer også rigtig mange turister til Tyskland som netop lejer enten Autocamper eller campingvogn og køre rundt i Tyskland samt nabolande. Så hvis i kunne tænke jer at prøve kræfter med camping men ikke har lyst til at investere mange tusinde kroner, er det en genial og nem måde at gøre det på.

Campingvogn, autocamper eller hytte?

Der er mange måder at campe på, men den mest udbredte er klart med campingvogn. Med campingvogn har du glæden ved at være det samme sted under hele ferien. Du får lov til rigtig at kende hele nærområdet, gå lange ture og lære nye mennesker at kende. Hvis det er campingvognen i overvejer anbefaler vi altid at bruge lidt flere penge på selve campingpladsen. I skal jo være det samme sted under hele ferien, så hvorfor ikke gøre det et sted med god udsigt. Hvis i derimod vælger autocamperen, er det jo ideelt at køre meget rundt i området. Det er jo det smukkeste fjordområde, så prøv en masse forskellige pladser. Har i gjort det nok, finder i måske jeres plads, hvor i altid vil komme igen. Men uanset om i vælger campingvogn eller autocamper, er camping udstyr en af de største irritationer, hvis man altså ikke har styr på det. Derfor anbefaler vi alt til camping, da det er så meget sjovere at have styr på sit udstyr når man tager på camping. Hvis du vælger hytten, gælder samme spilleregler som ved campingvognen. Det er vigtigt at man finder den rigtige plads.

Hvor i Flensburg? Og andre praktiske ting.

Prisen er selvfølgelig altid et omdrejningspunkt når man skal vælge plads. Men hvis vi nu i stedet kigger på landskabet, placering og solopgang, så kan i få disse overvejelser med, og selv kigge på prisen på campingpladsen.

Holnæs er et dejligt ødet område, med næsten ingen boliger. I vil få vand på begge sider, så man kan gå dejlige lange ture, og hele tiden se noget nyt. Der er dog lidt langt ind til byen. Hvis I vælger Holnæs, skal i også huske at det kun er den ene campingplads hvor i vil få solopgangen lige ind på jeres campingplads. Omvendt kan i få solnedgang på den anden campingplads. Nord for F4lensburg, op langs fjorden ligger en del campingpladser. Her vil I få en god udsigt over fjorden og Flensburg, men der vil dog være rigtig mange mennesker. Og igen, solopgangen der ikke kommer direkte på, men kommer ind fra siden af jeres plads. Det skal siges at det er på den danske side, men det burde ikke ændre noget, da man jo meget nemt kan køre over på den anden side og købe ind til turen. Faktisk så ligger der en dansk grænsehandel butik i Flensburg, så kan I bestille maden hjemmefra og hente i butikken. Eller selvfølgelig få det leveret derhjemme, så skal I ikke tænke på at handle ind.

(Visited 42 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *