Sådan kan du holde dig mere i gang i hverdagen

Det er velkendt, at motion er sundt for din krop og dit sind. Som vores alder går op, bliver det endnu vigtigere at holde sig i gang med daglig motion. Dog kan der findes flere overvejelser forbundet skal holde dig i gang som ældre, da vi skal passe på vores helbred og ikke må at overanstrenge os. Hvis du ønsker at få mere motion ind i din hverdag, men savner et overblik over, hvad du selv kan gøre for at komme godt fra start. Så fortvivl ikke. Du kan læse med her og få gode råd til at komme i gang med at holde dig mere i gang.

 

Natur kan du optimere dit helbred

Mange fitnesscentre kan være uinspirerede eller overfyldte med mennesker. Det er en problemstilling, som kan påvirke at mange afholder sig fra tage afsted for at få sin motion. Det behøves ikke at være svært at holde sig i gang, så snart du har et par tips i ærmet. Du kan få sat gang i din træning, hvis du begynder at benytte de omgivelser, som du har omkring dig. Drop dyre medlemskaber til fitnesscentrene og skab din egen træning i naturen. Du kan bruge de omgivelser du befinder dig i til at få din daglige motion. Hvis du har en have, så begynd at bruge mere tid i den og gør dit havearbejde til din motionstræning. Du kan slå græsset, plante nye blomster eller holde orden i dine bede omkring dine blomster og planer. Hvis ikke du har en have, så kan du med fordel anvende den skønne natur, som du sikkert er omgivet af og få gået noget mere. Du kan med fordel bruge den skønne natur til at få gang i dit blodomløb. Når du er ude i naturen, skal du ikke overanstrenge dig, men kan blot nyde den frisk luft. Så vær ikke bange for at gøre naturen til din nye træningspartner. Det er er en simpel og let løsning til at komme i gang med lidt mere motion i hverdagen.

Der findes flere aktiviteter, som kan dig i form

Hvis du har brug for at komme godt i gang med at holde dig i bedre form, så kan du finde dig en træningspartner. Nogle gange er det lettere at passe den daglige motion, hvis man har en aftale. Med en træningspartner kan I gå ture sammen. Hvis du ønsker mere inspiration til at kunne bevæge dig og få maksimalt udbytte af din dag, så kan du finde mere inspiration på www.eriders.dk. Her finder du flere guide til at holde dig i form. Du kan finde flere tiltag, hvor du også kan inddrage dine børnebørn i din motion. Hvis du har brug for inspiration til at bruge mere udstyr til din træning, så kan du læse mere på www.senio.dk. Der findes et spændende forum om bolig og have, som måske kan give dig nye vinkler på, hvordan du kan optimere din have og få motion samtidig. Derudover findes en række guides til gode redskaber, som kan holde dig i gang. Du kan blandt andet læse mere om elcykler til senior eller seniorsvømning, som også kan sætte gang i din blodcirkulation og holde dig sund og rask. Så du behøves ikke de store midler til at holde dig rask, så længe du bevæger dig fra A til B, så er du godt på vej.

(Visited 44 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.