Sådan gør du dit hjem klar til kørestol eller gangbesvær

Hvis du eller en senior du kender oplever at skulle have mere hjælp i det daglige til at komme rundt, kan det være en god idé at få gjort hjemmet klar, så det hele passer bedre til dem. Her kan det blandt andet være en god idé, hvis du har behov for at kunne komme rundt med en kørestol, at sørge for at der ikke er nogle voldsomme kanter i hjemmet.

 

Hvis du er i familie med en senior, der har brug for at kunne komme nemt rundt i sit hjem, er det en god idé at hjælpe dem med at gøre hjemmet klar, så de ikke skal opleve nogle problemer.

 

Gør det nemmere at komme rundt

 

Her er det en god idé, hvis du er lidt af en handymand, så du kan gå i gang med at lave hjemmet nemmere at komme rundt i for en gangbesværet senior. Du kan blandt andet sørge for, at der ikke er høje overgange mellem rummene, så den ældre har nemt ved at komme frem uden at skulle risikere at falde.

 

Samtidig kan du gøre mere plads, hvis der skal være plads til at en kørestol skal kunne køre i hjemmet, eller måske endda en rollator. Det er altid rart, hvis du kan lade den ældre stadig have så meget fritid som muligt, og det gør du blandt andet ved at give dem mulighed for stadig at kunne bevæge sig rundt.
Du kan også bygge forskellige former for håndtag, så den ældre har noget at holde ved, når han eller hun skal fra rum til rum. Der findes også håndtag, der kan installeres på badeværelset, da der ofte er nogle steder, hvor den ældre skal kunne rejse sig op igen fra en lav siddestilling. Der er masser af små ting, du kan gøre med det rette udstyr, så du kan gøre hverdagen meget nemmere for den ældre.

 

Gode produkter til seniorer, der stadig vil have en spændende hverdag

 

Bare fordi du ikke har den samme mobilitet længere, er det stadig en rigtig god idé at have et aktivt liv, hvor der sker en hel masse, og det kan du sagtens have som senior også. Der findes mange spændende og gode produkter, der specifikt er lavet til seniorer, og de kan være rigtig spændende at kigge mere på.

 

Hos Senio kan du finde inspiration til en hel masse forskellige produkter, der er gode for ældre. Hvis du ikke har så nemt ved at komme rundt, er der stadig masser af produkter, der skal bruges, når du sidder ned og holder dig i ro.

 

Det kan blandt andet være en masse spændende maskiner, der kan bruges til lækker madlavning, ligesom du også kan finde produkter, der kan give en fantastisk massage til ømme led og muskler, hvilket gør en kæmpe forskel for både unge og ældre. Men du kan også finde gode råd til at finde den bedste rollator, der kan gøre din hverdag meget nemmere.

(Visited 122 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *