Gør dit hjem ekstra hyggeligt til vinteren

Efterårsmånederne er i fuld gang, og der er dermed ikke længe til vinteren. Om vinteren er vi meget indenfor, og det gælder derfor om at have et hyggeligt hjem, som du vil elske at bruge mange timer i. Vi har derfor samlet et par tips, til hvordan du kan gøre dit ekstra hyggeligt til vinteren her.

Put lidt ekstra dekoration op

For at have et hyggeligt hjem gælder det om at have lidt hyggelig dekoration rundt omkring i boligen. Dekoration sætter et personligt præg på din bolig, og er på den måde med til at gøre det mere hjemligt.

Du kan pynte dit hjem med mange forskellige former for dekoration, og det handler bare om at finde det, som du synes vil passe ind i dit hjem og være med til at gøre dit hjem personligt.

Du kan fx pynte op med billeder af familie og venner fra gode oplevelser, du har haft med dem. Du kan også finde et flot maleri, eller en plakat, som du gerne vil have hængende.

Når vi kommer til december er det også tid til at pynte op til jul, som i sig selv skaber en hyggelig stemning.

Gør lidt ekstra ud af spisestuen

Spisestuen er et af de vigtigste rum i hjemmet. Det er her familien er samlet til at spise aftensmad, og det er derfor vigtigt at have en hyggelig spisestue. Ligesom med resten af hjemmet, kan du gøre spisestuen personlig ved at dekorere rummet.

Du kan også gøre lidt ekstra ud af spisestuen, ved at putte en flot dug på bordet sammen med et par dækkeservietter der passer til. Det skaber en god stemning, når I skal spise, hvis der er pyntet lidt op i spisestuen til de kolde dage, hvor det kun er vejr til at være indenfor. Det giver samtidig også en bedre madoplevelser, hvis der er gjort lidt ud af omgivelserne.

Lav en hyggekrog i stuen

Vores sidste råd til en hyggelig bolig, er at lave en hyggekrog i stuen. Stuen er der, hvor vi slapper af, og det betyder derfor meget at stuen er indrettet på en god måde. En perfekt måde, at sørge for at stuen er det perfekte sted til afslapning er ved at lave en lille hyggekrog i et hjørne af stuen.

Du kan fx lave en hyggekrog med en skummadras, et par store puder og et varmt tæppe, så der er klar til at du kan sidde med en kop varm kaffe og slappe af i varmen. Hvis du har mulighed for at lave en hyggekrog tæt på et vindue eller måske endda i en vindueskarm, er det det bedste sted til at slappe af, da du så kan sidde og kigge ud på regnen, imens du læser en god bog eller løser en kryds og tværs.

Invitér familie og venner på besøg

Når du har gjort dit hjem hyggeligt til vinteren, er det tid til at invitere børnebørnene eller venner på besøg til vinterhygge.

Hvis du bager en god kage, og sørger for varm kakao, er der lagt op til en hyggelig eftermiddag som alle vil elske at blive inviteret til. Når du har pyntet op i spisestuen er det samtidig et perfekt sted til at invitere gæster til middag, så I kan nyde god mad i dine hyggelige omgivelser.

(Visited 1.154 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *