Forkæl dine fødder med et dejligt fodbad

Vi bør alle fra tid til anden svælge i en ordentlig omgang selvforkælelse. Det er fantastisk en gang imellem helt at prioritere at gøre noget for sin egen skyld alene. De fleste af os har desværre hverken tid eller råd til for eksempel hyppige spabesøg, men mindre kan også gøre det. Lige fra at bruge 20 minuter på en god ansigtsmaske til et dejligt fodbad. Sidstnævnte er noget af det skønneste overhovedet. Det bør alle unde sig selv med jævne mellemrum.

 

Pas på fødderne. Du får kun det ene par.

Det siger lidt sig selv, at vi skal passe godt på vores fødder. Desværre, så ser man specielt kvinder gå i fortøj, hvor man kan få den tanke, at de tror, at man kan få udskiftet fødderne. Et fodbad kan ikke rette op på eventuelle skader, man tilføjer sine fødder ved dårligt fodtøj, men fødderne har brug for løbende vedligeholdelse ligesom resten af vores krop.

 

Hvordan gør man?

Man behøver ikke nødvendigvis et egentlig forbad, en opvaskebalje kan såmen også bruges. Altså ikke den du bruger til opvasken men en anden. Det gode ved et egentligt forbad er, at det som regel har en form for indbygget massage, hvilket kan anbefales. Er du på udkig efter et sådan, så find et billigt fodbad her. Fodbadet er på plads, så skal man bare bruge noget fodsalt eller bare lidt af ens showergel og varmt vand. Derudover skal man huske et håndklæde og noget creme, gerne en fodcreme men en tyk almindelig creme kan også bruges. Dertil et par løse gerne tykke strømper. Når du er færdig i fodbadet, så brug – hvis nødvendigt – en fodfil til at fjerne hårdhud, og så ellers smør fødderne ind i et generøst lag af creme, inden du tager et par løse strømper eller sokker på. Næste dag har du dejlig bløde fødder!

 

 

 

 

(Visited 53 times, 1 visits today)