Mobilselskabet

Er dine faste udgifter unødvendigt høje?

Mange danskere har alt for høje faste udgifter, alene fordi vi ikke er gode nok til at se vores udgifter i gennem og forhandle bedre priser hjem på de store poster. Hvis du er på pension, er der især god grund til at spare, hvor du kan.

Mobiltelefon

Hvis du har en mobiltelefon, er der en god chance for, at du kan spare mange penge. Teleselskaberne sælger nemlig med glæde dyre abonnementer til ældre, selvom mange ældre langt fra bruger alle telefonens funktioner.

Til at starte med kan du bruge en prissammenligningsside på internettet, som hjælper dig med at finde det billigste telefonabonnement til dit behov. Hvis abonnementet stadig har funktioner, du ikke skal bruge, kan du prøve at ringe til teleselskabet og prøve at få lidt færre funktioner til en billigere pris. Hvis du ikke bruger internet på telefonen, kan du for eksempel prøve at få en pakke uden data.

Dyreforsikringer

Ni ud af 10 danskere betaler for meget for deres forsikringer, så her kan du næsten helt sikkert spare mange penge. Jo længere du har levet, jo større chance er der for, at du har en alt for stor forsikring, fordi du er dobbeltdækket, dækket for aktiviteter, du slet ikke længere laver og ting du ikke længere ejer.

Der er for eksempel ingen grund til, at du er forsikret til at dyrke farlig sport, hvis du ikke har tænkt dig at springe i faldskærm eller lignende. Den slags småting kan der gemme sig masser af i dine forskellige forsikringer, og især i din indboforsikring kan der være noget at komme efter. Mange forsikringer dækker for eksempel din computer – men hvis du ikke har en computer, er der ingen grund til at betale for det.

Derudover skal du tjekke, om du er dobbeltdækket af dine forsikringer. Det kan især ske, hvis du har haft forsikringer flere forskellige steder, eller hvis du har været dækket sammen med din ægtefælle, samtidig med at du har haft din egen forsikring.

Når du skal forhandle med forsikringsselskabet, skal du ikke være bange for at sige, at du overvejer at skifte selskab. I mange tilfælde kan du forhandle gode rabatter hjem, hvis du får flere selskaber til at konkurrere mod hinandens tilbud.

(Visited 69 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.