Dette kan du lave når I skal passe børnebørnene

Der er få ting der slår glæden ved at se sine børnebørn, de er på mange måder små solstråler, som bringer lys ind i hverdagen, og intet er bedre end at se dem smile og være glade. Men med små børn kan tingene hurtigt gå lidt hurtigere end man er vant til i et hus, hvor ens egne børn for længst er flyttet hjemmefra. Det kan være svært at huske tilbage til tiderne med børn, og hvad man plejede at lave med dem. Derfor er der her samlet en række aktiviteter, i kan hygge jer om sammen, til inspiration når børnebørnene kommer forbi næste gang.

Lav hyggelige aktiviteter ude i haven

Yngre børn er nogle rigtige energibomber, de bliver aldrig trætte af at løbe og lege udenfor. Derfor kunne en oplagt aktivitet at lave med børnene være noget udendørs. Dette kunne være at køre en tur på cyklen, eller at anskaffe sig en lille trampolin til haven. Hvis I har lavet aftalen i bedre tid, kan man også overveje at forberede de udendørs aktiviteter lidt mere, dette kunne fx indebære en kurv med lækker mad og drikke, i kan nyde i vejkanten. Man kan også prøve at appellere til børns eventyrlyst, ved at lave sin egen lille hjemmelavet skattejagt, med en fin lille skat forenden af jagten.

Brætspil og forkælelse

Danmark er et land med meget skiftende vejr, og det er langtfra altid det er hyggeligt at være udenfor hvis det styrter ned i stride strømme. I stedet kan man hoppe i hyggetøjet, og sætte en kop varm kaffe eller kakao over, og finde brætspillene frem. Dette er altid en sikker vinder, især hvis man sørger for at vælge spil børnene finder sjove, og en lille skål med slik eller anden hygge, har heller aldrig skadet stemningen.

(Visited 28 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *