Tag på rejse med børnebørnene og skab uforglemmelige minder sammen

Ønsker du/i også at skabe et uforglemmeligt minde hos dine børnebørn, eller ønsker du bare at skabe det gode forhold og den uvurderlige relation? I denne artikel vil vi gennemgå nogle væsentlige punkter at overveje!

Hvorfor rejse med børnebørn?

Ved at tage dine børnebørn med på ferie vil du få mulighed for at sætte et godt indprint af dig/jer. Dette skyldes i høj grad muligheden for den kvalitetstid man kan få sammen med dem, idet man kommer væk fra den ellers travle hverdag.

Hvor hen?

I det du tager børnebørnene med på ferie, må du også have indtænkt aktiviteter som de kan gi’ sig til og eller ikke mindst, andre børn de kan lege med.
Hermed sagt, bliver camping også en alletiders ferieform at tage børnebørnene med på. Ikke nok med at denne ferieform er mere primitiv og i ville skulle hjælpe hinanden, er der også ofte legepladser, aktivitetsrum og et hav af andre børn som dine børnebørn kan lege med.

Forslag til campingpladser:

  1. Jesperhus Feriepark

Ikke nok med der er adgang til halvpris til bedsteforældre med børnebørn har jesperhus feriepark også en række andre ting at byde på. Jesperhus Feriepark er et af Danmarks største camping- og feriecentre. Når du bor her er der adgang til en forlystelsespark. Herudover er der også en park med et stort vandland – en kæmpe indendørs jungle som indeholder alt fra 4D biograf til Zoo.  Har du/i ikke en campingvogn er det også muligt at leje hytter eller telte her.

  1. Camping destination Kattegat strand camping

Dette er et af Danmarks mest attraktive 5-stjernede campingpladser som er beliggende ud til Kattegat. Udover campingpladsen indeholder minigolf, swimmingpool, en aktivitetshal, tennis og badminton med videre, ligger pladsen kun med 1 times kørsel fra store sommerlænd som djurs sommerland eller fårup sommerland. Så masser af sjov og leg til dine børnebørn! -Ydermere bør man tjekke op på aktiviteter campingpladsen afholder, da der også ofte sker mange fede ting!

  • Camping destination Løkken klit camping

Skal du op nordpå er denne campingplads at foretrække. Det er en meget attraktiv campingplads som er placeret på turen op imod Skagen. Lækkert sted med masser af sjov og leg. Campingpladsen har både legepladser, hoppepuder og mooncars. Derudover ligger pladsen også ud til vandet, så der også er mulighed for at hoppe i det dejlige Skagerrak.

Tag på camping i udlandet

Hvis man har lyst til at komme udover landets grænser skal det siges, at der også er masser af campingmuligheder når man vælger at tage til udlandet. Disse steder vil både være til at finde på nettet, hvor man som oftest skal booke i forvejen. Dog kan man også sætte campingvognen bagpå bilen og kører ned i Europa og se hvad man finder og dermed gøre det lidt mere primitivt. Men husk at vælg en campingplads med aktiviteter som ovenstående campingpladser alle har.

Hvis du/i ikke tænker eller selv er til camping, men i stedet drømmer du om den helt store rejse, men mangler lidt på kistebunden, kan du nemt og hurtigt optage et lån online. Nedenfor vil der komme nogle forslag til, hvor du kunne tage dine børnebørn med på den helt store rejse.

  1. Safari rejser

De fleste børn elsker dyr og natur, det gør du/i formodentlig også. Hvad bedre slags ferie er der så end en safari. Dette er en fantastisk kombination af en række oplevelser! Dog findes der forskellige former for safari og du kan derfor vælge mellem:
Safari i Sydafrika, hvor der vil være giraffer, elefanter, løver osv. At se.
Safari i Dubai, her refereres der til en lidt mere luksus safari men stadig hvor man får oplevet ørkenen.
Safari ved Victoria Falls, dette er en safari form, hvor man i højere grad oplever naturens kræfter på tæt hånd.

  1. Krydstogt

Med et krydstogtskib kommer man rundt og ser en masse forskellige ting og faktisk er det også det perfekte sted at have børnebørnene med. Dette skyldes at de fleste krydstogtskibe ligger inde med store aktivitetsområder, pool områder og boomer af liv og glæde samt andre børn som dine børnebørn kan lege med. Herudover vil dette også være en helt igennem uforglemmelig ferie med mange indtryk.

Vigtigst af alt er, at i finder en ferieform som gør jer alle glade. Så tag afsted og ha’ en helt fantastisk ferie.

(Visited 43 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.