Hvorfor skal medarbejdere være tilmeldt firmapension?

Der kommer også et liv, efter vi er færdige med at arbejde. Derfor er det super vigtigt at have en god pensionsordning. En ordning hvor det er nemt at sætte penge til side, og hvor du virkelig får noget for dine penge. Desværre har 22% af den danske befolkning i den arbejdsdygtige alder ifølge ATP ingen pensionsopsparing. Det er problematisk i forhold til skellet mellem rig og fattig, når man når den tredje alder.

Skal du tilbyde firmapension?

Som arbejdsgiver har du en unik mulighed for at tilbyde dine medarbejdere en god og solid firmapensionsordning. Det har faktisk aldrig været lettere at tilbyde en god og fleksibel ordning. Flere og flere små digitale pensionsvirksomheder dukker op på markedet. Et eksempel er virksomheden Grandhood.Virksomhedens fokus er fleksible, digitale og billige løsninger. Det er særligt en god løsning for dig, der er selvstændig eller styrer en mindre virksomhed, hvor du ønsker at tilbyde dine medarbejdere en frivillig pensionsløsning. Medarbejderne tilmelder sig digitalt og kan via en app følge med i deres pension.

Hvis du ikke allerede tilbyder firmapension til dine medarbejdere, er det en god idé at komme i gang. Det kan have stor betydning for at tiltrække den rette arbejdskraft og give glade medarbejdere, der ikke er så tynget af bekymring for fremtiden. Med virksomheder og løsninger som Granhood har det aldrig været nemmere at blive en helt for din egen og dine medarbejderes fremtid.

Hvor lang tid tager det at lave en god pensionsopsparing?

Når det kommer til pensionsopsparing, siger alle eksperterne det samme. Jo tidligere du kommer i gang, jo bedre. Der er jo tale om en opsparing, som skal forsørge dig i mange år. Der er selvfølgelig mange faktorer, der spiller ind, som f.eks. forventet levealder og hvor stort et forbrug du har, når du bliver ældre. Hvis man begynder at spare op som 30-årig, kan man sagtens få lavet en rigtig fornuftig opsparing, inden man skal på pension. Man skal jo huske, at penge forrenter sig på en pensionsopsparing og bliver til mere.

(Visited 84 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *