Enkel mobiltelefon til ældre

Det behøves ikke at være så kompliceret, for der findes faktisk modeller af mobiltelefoner, der er simple og overskuelige. Der er med andre ord tale om en telefon, der kan det mest nødvendige, men ikke forvirrer med en masse funktioner, der alligevel ikke bliver brugt. Udviklingen indenfor mobiltelefoner er ellers gået rigtig stærkt de seneste år og en moderne mobiltelefon har derfor ikke så meget at gøre med en telefon, men er i langt højere grad en lille computer. Det er der bestemt mange der sætter stor pris på, men for ældre der ofte ikke går så højt op i at være på sociale medier, som f.eks. facebook eller lignende, så kan det ofte opleves som en ulempe med en telefon der kan alt for mange forkellige ting. For personer med nedsat syn kan det også opleves som en ulempe hvis en mobiltelefon er alt for kompliceret at anvende.

DORO-enkel mobiltelefon

Den simple mobiltelefon

Der er heldigvis producenter af mobiltelefoner der har fået øjnene op for, at der findes en stor gruppe af fortrinsvis ældre, der efterspørger en mobiltelefon der er overskuelig og enkel at anvende og hvor det ikke kræver lang oplæring for at kunne bruge den.

Ældrevenlig telefon fra DORO

Et eksempel på en simpel og let anvendelig mobiltelefon er modellerne fra producenten Doro. Doro har en lang række forskellige modeller, der kan gøre det muligt for mennesker, der ellers ville have vanskeligt ved at anvende en moderne mobiltelefon, at ringe, sende sms eller endda gå på nettet eller være på sociale medier. De traditionelle modeller fra Doro fungerer ikke som en moderne smartphone, men med de seneste modeller har Doro formået at producere nogle telefoner der også har de moderne smartphone-funktioner, samtidig med at funktionerne er super simple og brugervenlige. Telefonerne fra Doro forhandles både fra Doro’s egen hjemmeside, via de fleste telefonselskaber og i større elektronikforretninger og supermarkeder. Det behøves derfor ikke at være svært at finde frem til en telefon, der er enkel og brugervenlig.

(Visited 1.267 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.