Brug jeres tid på stranden på en sjov måde

Der er flere og flere, som vælger at begynde på ravjagt. Det er en sjov måde at opleve den danske natur på og man behøver langt fra at have blikket rettet nedad hele tiden. Rav er en fantastisk naturgenstand, som man kan være heldig at finde på de danske strande, og hvis man er heldig, så er klumperne penge værd og man kan endda tjene nogle penge på det, hvis ikke man selv vil beholde det. Det er dog de færreste, som har prøvet at lede efter rav i mørke.

Derfor kan du finde rav i mørket

Når man er udenfor i mørket, så tilpasser ens syn sig til de lysfattige forhold. Det er en længere forklaring, men man kan derfor nemmere se svagt lys i mørket. Det er perfekt, hvis man har tænkt sig at give sig i kast med den seneste dille indenfor ravjagten – ravjagt med en ravlygte. En ravlygte er en lygte, som udsender UV-lys, der kan blive optaget og udsendt igen af de små ravklumper. De vil da antage en gullig nuance i mørket og det vil i sandhed forvandles til en ægte skattejagt.

Her kan du få fat i en ravlygte

En ravlygte er måske ikke noget, som forhandles i det lokale supermarked, så man skal som regel mere eksotiske steder hen. Det er bestemt nemmest at finde disse ting på internettet, fordi det er her, hvor man kan finde næsten alt. Så kan man betale fragt for lygten og være klar til at gå på ravjagt om mindre end en uge. Det behøver altså ikke at være svært og man kan med fordel lede et par forskellige steder. Køb en ravlygte her og vær sikker på, at du får en god model til en fair pris, for så venter de små klumper af forstenet harpiks på dig.

(Visited 65 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.