Brug gåbåndet imens du arbejder

Har du hørt om gåbånd før? Det kan være en god ide at anskaffe dette, da du dermed kan holde dig lidt i form på en mindre intens måde. Og du kan også benytte dette gåbånd imens du arbejder. Det er noget, som vi snakker mere om her.

Gå i et roligt tempo mens du arbejder

Det kan være en ret god idé at anskaffe et gåbånd, som du kan benytte mens du arbejder. Og hvordan skal man overhovedet benytte det imens man skriver ved computeren? Du skal naturligvis ikke have gå så hurtigt et tempo, at du har svært ved at koncentrere dig om andet. Lige til at starte med kan det især være meget svært at holde fokus på sit arbejde, imens man står på gå båndet. Og derfor handler det om at benytte en lav hastighed.

På et eller andet tidspunkt vil det blive til en hel vane, at du står på gåbåndet og går lidt derudaf, mens du arbejder ved computeren. Ofte er det heller ikke noget arbejde, som skal bruge alle aspekter i din hjerne på én gang. Derfor kan du sagtens benytte muligheden til at få rørt dig lidt imens du får arbejder på det nye projekt på arbejdet. Dermed får du også have pulsen lidt op og får altså rørt dig. Det kan være en god løsning, hvis du ikke har så meget tid i hverdagen til at dedikere til dine kondition.

Anskaf et hævesænkebord

Hvis du gerne vil benytte sådan et gåbånd under arbejdet så er det naturligvis også vigtigt, at du anskaffer et hævesænkebord. Ellers kan det hurtigt blive en del sværere at benytte.

Når du har sådan et hævesænkebord så kan du også indstille det er helt perfekt alt efter hvor høj du er og hvor lang din overkrop er.

(Visited 40 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.