Bevilling af kørestol – ansøg hos kommunen

Der er mange ældre, der kan have behov for at få en kørestol, så man derved har lettere ved at komme rundt. Er du en af de mange ældre mennesker her i landet, som er gangbesværet, eller som ganske enkelt ikke er i stand til at gå, vil der være mulighed for, at du kan få en bevilling af kørestol, således du derved har lettere ved at komme rundt.

For at man kan få bevilliget en kørestol, så er det første man skal gøre at lave en ansøgning, som skal indsendes til kommunen.

Kørestolsbevilling vil blive givet såfremt at hjælpemidlet:

  • Kan lette dagligdagen i hjemmet
  • Er en nødvendighed for ens arbejdsliv
  • Kan afhjælpe ens varige følger af en nedsat funktionsevne

Flere muligheder for at få en kørestol

Hvis du står og skal have fundet dig en kørestol, og du gerne vil have hjælp fra kommunen, så er der overordnet set to måder, hvorpå dette kan foregå. Den ene mulighed er, at kommunen bevilliger en kørestol, der passer til netop dine behov. En anden mulighed er, at der fra kommunens side vil blive givet et tilskud til, at man selv kan gå ud og erhverve sig en kørestol enten til sig selv eller til sit barn.

Hvor kan jeg ansøge?

Hvis du gerne vil ansøge om at få bevilliget en kørestol, kan du via Borger.dk ansøge om at få bevilliget en kørestol af din kommune. På Borger.dk vil du desuden også kunne finde svar på langt de fleste spørgsmål omkring emnet. Tag dig et kig på siden netop nu og find svar på netop det, du ønsker at finde information om.

(Visited 1.155 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.